Gespreksleider die bemiddelt en concludeert

Met de ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van projecten en het managen van processen, heb ik een persoonlijke, open stijl ontwikkeld voor het leiden van gesprekken.
Ik heb ervaring als trainer bij workshops en als gespreksleider bij bijeenkomsten met diverse belanghebbenden. Op bestuursniveau, op medewerkersniveau en in een setting waarin omwonenden worden betrokken bij plannen in hun leefomgeving.

Zoekt u een onafhankelijke gespreksleider voor uw bijeenkomst, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een mailtje naar info@jelleblaauwbroek.nl.

Gespreksleider PRIP

In het kader van de Omgevingswet experimenteren de overheden met nieuwe methoden om integrale besluiten snel en transparant te kunnen nemen. Het PRIP, het Provinciaal Initiatieven Platform is zo’n nieuwe methode waarin de groep in één uur tot een besluit komt: “Zo zitten we erin”. Het betreft dan plannen in de ruimtelijke ordening die schuren. Geen helder “Ja, het kan” of “Nee, het kan niet”. Ik ben de gespreksleider van het PRIP en leid zeer gestructureerd de groep naar een eindoordeel. Geweldig dynamisch en een goed voorbeeld van integrale afweging, geheel in de geest van de nieuwe Omgevingswet.

Voor uw bijeenkomst kan ik eveneens de scherpe en vriendelijke gespreksleider zijn. Interesse?

Interviewer Seaport TV

Met de installatie van de nieuwe raad van de gemeente Velsen op donderdag 29 maart 2018 ben ik gestart als interviewer bij Seaport TV, als versterking van het team. Tijdens alle raadsvergaderingen, die live worden uitgezonden, worden on-the-spot raadsleden gevraagd om voor de camera uit te leggen wat er zich in het politieke proces zoal afspeelt.

Voor uw bijeenkomst kan ik eveneens de scherpe en vriendelijke interviewer zijn. Interesse?